بهروز فروتن: آینده صنایع غذایی ایران وابسته به مدیریت منابع، نوآوری و باور به توان ملی است

به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه نمایشگاه های بین المللی استان قم، فروتن، پیشکسوت صنایع غذایی با اشاره به آمار تولیدات صنایع غذایی کشور خاطرنشان کرد: در ابتدای انقلاب تنها حدود ۶۰۰ واحد صنایع غذایی فعال بودند، اما امروز این تعداد به نزدیک ۱۳ هزار واحد رسیده است که این رشد نشاندهنده توانمندی و استعداد بالای کشور است، اما همچنان به دلیل ضعف در بهرهبرداری درست و نبود مکانیزمهای کارآمد، حدود ۳۰ درصد ضایعات غذایی داریم.
فروتن با تأکید بر اهمیت مدیریت آب و استفاده درست از این سرمایه حیاتی افزود: اگر مدیریت درستی داشته باشیم، ایران نه تنها با کمبود آب مواجه نخواهد بود، بلکه میتواند یکی از قدرتهای بزرگ کشاورزی و صنایع تبدیلی در منطقه باشد.
بنیانگذار شرکت «بهروز» با اشاره به روند جهانی فناوری و نقش پررنگ هوش مصنوعی در آینده بیان کرد: نسل جوان ایران باید بداند که آینده، لحظهها و ثانیههاست؛ در این دوران، تصمیمگیری سریع و استفاده از ابزارهای نوین از جمله هوش مصنوعی، برای حفظ جایگاه ایران در بازار جهانی حیاتی است.
وی گفت: ما دو رسالت داریم؛ یا خدمت میکنیم یا تخریب؛ رسالت صنعتگران و تولیدکنندگان، تولید و ارزشآفرینی است. هر یک از ما حلقهای از زنجیره تولید هستیم و تنها با اتحاد و همکاری میتوانیم آینده روشنتری برای ایران بسازیم.
فروتن در پایان با تأکید بر اهمیت برگزاری نمایشگاه های تخصصی صنایع غذایی در قم تصریح کرد: نمایشگاه ها صرفاً نباید محل بازدید عمومی باشد، بلکه باید محلی برای انتقال دانش، ارائه فناوریهای نوین و ایجاد زنجیره ارتباطی میان تولیدکنندگان، خدماتدهندگان و بازارهای داخلی و خارجی باشند. قم میتواند میزبان رویدادهای بزرگی باشد که فراتر از استان، در سطح ملی و منطقهای اثرگذار شوند.